علوی نیک نوشته است:از این بابت که همه یکی هستند ۱۰۰٪ اشتباه است.
ببینید.هیچکس مثل اون یکی نیست.چه برسه زن و مرد.
اصلا اگر فرقی بین زن و مردن نبود ، پس چرا خدا زن رو اینطور و مرد رو اینطور آفرید؟چرا اینها هم از نظر مکانیزم جسمی و هم ظاهری و هم باطنی تفاوت دارند؟پس نمیشه گفت مثل هم.
خوب.من به شما می گم.البته این نظر من هست.
من صحبتم با اکثریت هست.نمی گم همه.گفتن همه حرف اشتباهی است.
اما دنیا این رو میگه که اکثریت خانمها ، علاقه ای به ریاضیات تخصصی ( نه دانشگاهی ) که بتونند الگوریتمی طراحی کنند و فرمولی رو بسازند و اختراعی انجام بدند ، ضعیف هستند.
همچنین دنیا این رو میگه ، که زیباترین و با عطوفت ترین و مهربانترین موجود زن است.
من فکر می کنم نباید همه چیز رو به کار بسنده کرد.نقش زن در خانواده نقش مهم و سرنوشت سازی است.من خودم این اعتقاد رو دارم که بهترین کار برای زن که بتونه آینده همه و خودش رو بسازه ، تربیت و نگهداری از خانواده است.
البته نه اینکه صبح تا شب تو خونش باشه.باید متعادل باشه.مثلا مردها ، کارهاشون طوری هست که ممکن هست چند هفته نتونیم خانواده رو ببینیم.( به دلیل کارهای خارج شهر).اما زن نباید اینطور باشه.
متاسفانه این دوره طوری شده که زن و مرد هم پای هم از صبح میرند و تا ساعات ۸ شب بر نمی گردند.من این زندگی رو قبول ندارم و کاملا مخالف این نوع زندگی هستم.این زندگی ، زندگی پول هست تا خانواده.درسته که همسر و بچه ها جهت پیشرفت نیاز به پول دارند.اما به چه قیمتی؟به قیمت فاسد شدن بچه و خانواده؟
در کل این نظر من هست.شاید عوض بشه.اما سالیان سال هست همین نظر رو دارم و با همین نظر جلو می رم.
خوشحال هم میشم عزیزان نظرتاشون رو بیان کنند.

واقعا تبریک میگم به خوتون و همسرتون
این ذهنیت باعث افتخاره
آقایون یاد بگیرید

News