سلام خدمت کاربران عزیز.
به تازگی انتشاراتی با نام نص کتاب جوملا نسخه ۱.۵ را منتشر کرده است.
لینک خرید و مشاهده اطلاعات کتابلطفا این کتاب رو هم اکنون سفارش ندید تا مشکلات انتشارات در ارتباط با سفارش مشتریان حل شود.من این کتاب رو سفارش دادم و پس چند روز بدستم رسید.در حال حاظر وقت مطالعه این کتاب رو تا ۱ ماه آینده ندارم.اما با توجه به مطالعه کوتاهی از این کتاب ، یکسری ضعف در این کتاب دیدم.
اولین ضعف این هست که این کتاب ترجمه شده کتاب دیگری هست.به زبان ساده تر میشه گفت این کتاب رو به قولی تنها گرد آوری و ترجمه کردند.به طوری که حتی تصاویری که در کتاب هست بر اساس زبان انگلیسی بوده و تغییری داده نشده.
مشکل بعدی که من دیدم ، مشکل نویسنده ( گرد آورنده و مترجم ) هست که هیچ گونه فعالیت اینترنتی و اپن سورسی رو از این شخصی ( امیر ارمغان) در جستجو ها پیدا نکردم و این نشان میدهد که انتشار این کتاب صرفا تنها جهت مالی و بوده و هیچ تخصصی در این زمینه این عزیز نداشته است.البته ممکن هست من اشتباه می کنم.
در بخش معرفی بزرگترین سایتهای جوملایی هم هیچ گونه سایت فارسی مشاهده نمی شود .
همچنین در این کتاب هیچ اشاره ای به تیم جومفا که تنها نماینده رسمی جوملا فارسی هست نشده و این دلیل بر نا آشنا بودن نویسنده به جوملا را نشون میده.به هر حال ولی همین که کتاب این نسخه از جوملا منتشر شده جایی بس امیدواری برای پیشرفت جوملای فارسی است.البته من با مدیریت انتشارات نص گفتگو خواهم کرد و امیدوارم این مشکلات رو رفع کنند تا مورد حمایت رسمی جوملا فارسی قرار بگیرند.
ولی خرید این کتاب هیچ ضرری نخواهد داشت و باعث افزودن اطلاعات جوملایی به شما نیز خواهد شد.
به محض مطالعه بیشتر کتاب من اطلاعات بیشتری رو قرار خواهد داد.
امیدوارم مطالعه این بحث برای نویسنده این کتاب ناراحت کننده نباشد و بدونید که این بحث صرفا جهت پیشرفت و ادامه چاپ های بعدی این کتاب هست و نه چیز دیگری.(اهمیت دادن به انتقادات ، پیشنهادات و بحثها = پیشرفت )
موفق و سربلند باشید