arshad
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 2
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0
|
 |
« پاسخ #15 : 07 شهريور 1387,ساعت 01:21:18 » |
|
کامپوننت نست آخه.ماژوله: mod_norightclick
باید وارد کنترل پنل بشی و اگه اونجا در فولدر مودل ها هست پاکش کنی و یک بار دیگه از طریق جوملا آپلود کنی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تعداد ارسال: 149
تشكر
-اهدا شده: 51
-دريافت شده: 5
|
 |
« پاسخ #16 : 07 شهريور 1387,ساعت 02:23:06 » |
|
میشه بگید همچین فایلی رو از کجا باید نصب کنم: mod_norightclick.tar.gz یا این فایل mod_norightclick.tar.bz2 منظورم اینه که zip نیست بازم میتونم از بخش نصب ماژول ها تو کنترل پانل نصبش کنم؟از اونجااین ارورو میده The extension 'bz2' couldn't be found. Please make sure your version of PHP was built with 'bz2' support ا زکجا باید نصب بشه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
او سر سپرده می خواست من دل سپرده بودم
|
|
|
arshad
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 2
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0
|
 |
« پاسخ #17 : 07 شهريور 1387,ساعت 02:28:36 » |
|
ابتدا از تو کامپیوتر خودت اکستراکت کن (وین زیپ یا وین رر لازم است) بعد با فرمت زیپ کمپرس کن و از تو جولا آپلود کن رو سرور
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #18 : 07 شهريور 1387,ساعت 02:54:32 » |
|
نصب شد.ولی این (mod_norightclick)مشکل منو حل نکرد.من یه چیزی می خواستم که باهاش بشه جلوی کپی کردن مطالب سایتو گرفت ولی این جلوی راست کلیکو می گیره فقط.خوب طرف میاد select می کنه مطلبو(متن رو) بعدش با ctrl+c کپی می کنه.چیکار کنم که نشه مطالب سایتو کپی کرد؟ می خوام مثل این سایت هیچ جور نشه مطلبا رو کپی کرد(اصلا نمیشه مطلب رو select کرد.)حتی نمیشه صفحه سایتو save as کرد.یه نگاهی بهش بندازین خیلی جالبه: http://aftab.ir/articles/science_education/other/c3c1219575093_uranium_enrichment_p1.phpممنون
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 07 شهريور 1387,ساعت 03:01:28 توسط yasser360 »
|
خارج شده است
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #19 : 07 شهريور 1387,ساعت 13:29:19 » |
|
کسی نیست کمک کنه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
joomla جوملا فارسی
|
 |
« پاسخ #19 : 07 شهريور 1387,ساعت 13:29:19 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
آفلاین
تعداد ارسال: 437
تشكر
-اهدا شده: 133
-دريافت شده: 44
هنر آموز
|
 |
« پاسخ #20 : 07 شهريور 1387,ساعت 13:51:56 » |
|
نصب شد.ولی این (mod_norightclick)مشکل منو حل نکرد.من یه چیزی می خواستم که باهاش بشه جلوی کپی کردن مطالب سایتو گرفت ولی این جلوی راست کلیکو می گیره فقط.خوب طرف میاد select می کنه مطلبو(متن رو) بعدش با ctrl+c کپی می کنه.چیکار کنم که نشه مطالب سایتو کپی کرد؟ می خوام مثل این سایت هیچ جور نشه مطلبا رو کپی کرد(اصلا نمیشه مطلب رو select کرد.)حتی نمیشه صفحه سایتو save as کرد.یه نگاهی بهش بندازین خیلی جالبه: http://aftab.ir/articles/science_education/other/c3c1219575093_uranium_enrichment_p1.phpممنون دوست من اینهم یه کپی از مطالب اون سایت
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خدایا من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائیت مانند آن را نداری ، من تو را دارم .و تو چون خودی نداری! دکتر علی شریعتی
|
|
|
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
آفلاین
تشكر
هنر آموز
|
 |
« پاسخ #21 : 07 شهريور 1387,ساعت 13:55:26 » |
|
اما در مورد این که حتی از منوی ها Save as رو برداری باید بری برنامه نویسی می تونی از توابع یا دستورات API ویندوز هم استفاده کنی کتابی به همین نام رو برو ببین موفق باشی
|
خدایا من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائیت مانند آن را نداری ، من تو را دارم .و تو چون خودی نداری! دکتر علی شریعتی
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #22 : 07 شهريور 1387,ساعت 14:05:31 » |
|
چطور اجازه نمیده که متن رو select کرد؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #23 : 08 شهريور 1387,ساعت 01:38:31 » |
|
نصب شد.ولی این (mod_norightclick)مشکل منو حل نکرد.من یه چیزی می خواستم که باهاش بشه جلوی کپی کردن مطالب سایتو گرفت ولی این جلوی راست کلیکو می گیره فقط.خوب طرف میاد select می کنه مطلبو(متن رو) بعدش با ctrl+c کپی می کنه.چیکار کنم که نشه مطالب سایتو کپی کرد؟ می خوام مثل این سایت هیچ جور نشه مطلبا رو کپی کرد(اصلا نمیشه مطلب رو select کرد.)حتی نمیشه صفحه سایتو save as کرد.یه نگاهی بهش بندازین خیلی جالبه: http://aftab.ir/articles/science_education/other/c3c1219575093_uranium_enrichment_p1.phpممنون دوستان کسی نیست کمک کنه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
حميد رضا ابوالحسني
مدیر سایت
كاربر حرفه اي
آفلاین
تعداد ارسال: 2689
تشكر
-اهدا شده: 43
-دريافت شده: 705
|
 |
« پاسخ #24 : 08 شهريور 1387,ساعت 09:03:57 » |
|
این کد را کپی کنید : <script language="javascript1.2"> function disabletext() { return false } function reEnable(){ return true } //if the browser is IE4+ document.onselectstart=new Function ("return false") //if the browser is NS6 if (window.sidebar || document.layer){ document.onmousedown=disabletext document.onclick=reEnable } </script>
ببینید مشکل حل میشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #25 : 08 شهريور 1387,ساعت 14:43:11 » |
|
این کد را کپی کنید : <script language="javascript1.2"> function disabletext() { return false } function reEnable(){ return true } //if the browser is IE4+ document.onselectstart=new Function ("return false") //if the browser is NS6 if (window.sidebar || document.layer){ document.onmousedown=disabletext document.onclick=reEnable } </script>
ببینید مشکل حل میشه ممنون ولی باید به کجا کپیش کنم؟ به کدوم فایل ؟ و به کدوم قسمتش؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
آفلاین
تشكر
هنر آموز
|
 |
« پاسخ #26 : 08 شهريور 1387,ساعت 18:45:58 » |
|
به بخش هدر قالبت می تونی اضافه کنی مشکلی نیست
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #27 : 08 شهريور 1387,ساعت 18:48:22 » |
|
آقا تازه کارم به خدا.یعنی کجا؟به کدوم فایل؟تو کدوم مسیر؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
آفلاین
تشكر
هنر آموز
|
 |
« پاسخ #28 : 08 شهريور 1387,ساعت 18:51:09 » |
|
قالبت رو می تونی باز کنی که ؟ در بخش مدیریت ؟ بعد از باز کردن و ویرایش قالب مابین تگهای زیر قرار بده <header>
</headr>
|
|
|
|
yasser360
کاربر فعال

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #29 : 08 شهريور 1387,ساعت 20:33:01 » |
|
تو ویرایش css یا ویرایش html ؟ منظورم تو کنترل پانل جوملا و مدیریت غالبه؟همین جاست دیگه؟ ببخشید که اینقدر دالم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|