Google
joomfa.org

بخش تبلیغات

p30day.com

صفحه: [1] 2 3 ... 5   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: بحث کپی رایت و مشکلات نرم افزاری ایران  (دفعات بازدید: 3818 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
علوی نیک
مدیر سایت
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3392

تشكر
-اهدا شده: 45
-دريافت شده: 1060

« : 04 مرداد 1387,ساعت 21:16:03 »

نظراتتان را در ارتباط با کپی رایت ، مشکلات نرم افزاری و تحریم نرم اینترنتی در ایران  را بفرمایید
« آخرين ويرايش: 19 مهر 1387,ساعت 08:37:24 توسط علوی نیک » خارج شده است

-----------------------------------------------------------------------------------
  جهت دانلود فایل و استفاده بهتر از انجمن حتما بایستی عضو شوید.

وبلاگ شخصی من ( مصطفی علوی نیک) در جومفا

----------------------------------------------------------------------------------
sajjad
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 98

تشكر
-اهدا شده: 7
-دريافت شده: 36

« پاسخ #1 : 04 مرداد 1387,ساعت 21:37:02 »

سلام وخسته نباشید.
آقای علوی عزیز قضیه انقلاب نرم افزاری در ایران چی میشه؟
این موضوع که گفتید یعنی کپی رایت پر؟
خارج شده است

امام رضا (ع) فرمودند:
مردم به انجام روزه امر شده‏اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بیچارگى آخرت را بیابند.
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 437

تشكر
-اهدا شده: 133
-دريافت شده: 44

هنر آموز

« پاسخ #2 : 04 مرداد 1387,ساعت 21:43:35 »

سلام
علوی عزیز بنده بنابه اینکه چند صباحی مسولیت رده چندمی داشتم چند مطلب عرض کنم
اولا ( فکر کنم) فعلن چون کشور ما کپی رایت جهانی رو امضا نکرده عدم امضای اون مسوولیتی در قبالش برا ما نداره مثل همین Npt که تا کشوری امضا نکرده کاری با هاش ندارن . فقط استفاده شو محدود می کنن. اما ما در داخل برای اینکه از تولید کنندگان نرم افزار حمایت کنیم کاراهای بچه های خودمون رو کپی رایتشو نقض نکنیم ولی برای اونای دیگه در حالی که اکثر ادارات دولتی به صورت غیر قانونی از ویندوز و افیس و ویروس یاب ها و .... استفاده می کنند ما چرا اینجا بیاییم دست و پای یک سری جوون رو ببندیم
پس به نظر این حقیر  فعلا منی در این مورد نمی بینم
با سپاس فراوان
خارج شده است

خدایا من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائیت مانند آن را نداری ، من تو را دارم .و تو چون خودی نداری!
دکتر علی شریعتی
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تشكر

هنر آموز

« پاسخ #3 : 04 مرداد 1387,ساعت 21:48:17 »

حالا یه پیشنهاد دیگه هم دارم  اونم اینکه امکانی باشه برا بچه هایی که دارن زحمت زیادی در قبال آموزش ها و فع اشکال دارن هر کسی خواست و تمایل داشت هدیه ای رو تقدیم عزیان بکنه (نقدی به حساب شخص ) این کار منفعتی که داره منجر به افزایش روحیه و اطمینان خاطر شده و همچنین به  افراد مبتدی هم برای آموزششون میتونن وقت بیشتری بزارن
خارج شده است

خدایا من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائیت مانند آن را نداری ، من تو را دارم .و تو چون خودی نداری!
دکتر علی شریعتی
sajjad
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 04 مرداد 1387,ساعت 21:59:03 »

اخه دوست عزیز جناب mghorobei51  اجرای قانون کپی رایت از کجا واز کی باید استارت بخوره ؟ببینید من و تقریبا همه(البته جسارتا)دنبال برنامه های مفت در اینترنت میگردیم و همه از خدامونه که پولی بابت خدمتی که دریافت میکنیم پرداخت نکنیم.
من سال 81 واسه  تمدید هاست به یکی از شرکت های خدمت دهنده هاست رفته بودم که ان بنده خداها(البته وضعشون توپه خدایا شکر )رفته بودند چند ده میلیون هزینه کرده بودن و یک cms کامل که به نظرم هنوز تو ایران رو دستش نیامده تولیدکرده بودند اما الان که سال 87 شما تشریف ببرین ببینید چقدر تونستند از این راه درامدکسب کنند؟(در مقابل هزینه ای که کرده بودن تقریبا هیچی).
مثلا شمایک فرد هستید که تازه در رشته نرم افزار فارغ التحصیل شدید شما بفرمایید اگر استخدام دولتی نشید و بخواهید خودتون یه نرم افزار تولید کنید چه کار میکنید وچی تولید میکنید؟
ای آقا آنقدر در این راه خون به دلمان شده که فقط دنبال یه سفره برای درد دل کردن میگردیم.ببخشید پرحرفی ماروچرا که فکر کنم این مطالب شاید ربطی به موضوع تاپیک نداشتنداما من گفتم.
یا علی
خارج شده است

امام رضا (ع) فرمودند:
مردم به انجام روزه امر شده‏اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بیچارگى آخرت را بیابند.
joomla جوملا فارسی
« پاسخ #4 : 04 مرداد 1387,ساعت 21:59:03 »

خارج شده است
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تشكر

هنر آموز

« پاسخ #5 : 04 مرداد 1387,ساعت 22:08:06 »

عزیز من ، من که گفتم برای بچه های اینور اب قانون رو رعایت کنیم . ببینید چهار شنبه من با مدیرکل یک از سازمانهای استان .... ملاقات داشتم اینا میگن تا زمانی که قانون امضای دیجیتالی در مجلس تصویب و ابلاغ نشه هیچ قانونی نه به اینترنت نه به نرم افزار و .... وجود نداره که هیچ هیچ باز خواستی هم نداره البته برای حمایت از همین جوونها میگم باید رعایت کنیم تازه پاسخ  پایینی من رو همین بالای پاسخ خودتون نظر بندازین منظورم روشنه
خارج شده است

دکتر علی شریعتی
sajjad
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 04 مرداد 1387,ساعت 22:26:49 »

ببینیددوستان صنعت فرش ما از سهمیه تفریبا 90درصدی که از بازار فرش داشت حالا تنها وتنها تقریبا 40 درصد این بازار را در اختیار داره میدونید چرا؟بله همین قانون کپی رایت .
این که ما هر چی اونور تولید میشه را توجه نکنیم و مفت در اختیار همه بگذاریم آیا اجازه رشد به صنعت نرم افزار ما خواهد داد.آیا ابداعی صورت خواهد پذیرفت یا همه چیز به تقلید ختم خواهد شد.
دوستان عزیز امضای قانون کپی رایت آن قدر برای کشورهایی نظیر ما هزینه داره که مطمئا باشید تاسال 1500 هم امضا نخواهد شد اما باید چه کار بکنیم؟
1- تا سال 1500 صبر کنیم؟
2- خودمان به خودمان رحم کنیم؟
3- خطوط قرمزی تعریف کرده و از آنها عدول نکنیم؟
4- شما بفرمایید.
دوستان به همه جوانب این امور توجه کنید نه صرفا...
خارج شده است

امام رضا (ع) فرمودند:
بابک علمدار
مدیر بخش راهنمای ( راهنمای و ویکی ) جومفا
كاربر حرفه اي
*
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 624

تشكر
-اهدا شده: 43
-دريافت شده: 131

« پاسخ #7 : 04 مرداد 1387,ساعت 23:52:20 »

دوستان بحث کپی رایت خیلی گسترده تر از اونی هست که اینجا بحث بشه , این نکته مهم هست  که ما طرفداران کپی رایت هر جوری هم شده کپی رایت رو رایت میکنیم
فرض کنید اصلا تو ایران هم کپی رایت بود قسم میخورم هیچ فرقی به حال شما و این جوانان عزیز نمی کرد (خود آمریکا که این این قوانین رو ایجاد کرده هنوز با مشکلات زیادی رو به رو است) به نظر من این یه چیز معرفتی و مرامی هست که ما ایرانی ها باید یادش بگیریم
ولی مطمئن باشید اگه چیزی از طرف جومفا منتشر بشه هم مراحل قانونی رو طی میکنه بعد میاد تو میدون
در ثانی آقای علوی نیک نگفتند که  میخوان کپی بزنن شاید خودشون میخوان  این امکانات رو تولید کنند

اما من کاملا موافق هستم .

پیروز باشید  67
خارج شده است
علوی نیک
مدیر سایت
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3392

تشكر
-اهدا شده: 45
-دريافت شده: 1060

« پاسخ #8 : 05 مرداد 1387,ساعت 01:11:42 »

بحث تاپیک به بحث کپی رایت در ایران تغییر پیدا کرد.

در ارتباط با انقلاب نرم افزاری بایستی بگم این امر ما مربوط نمیشه و ما اگر محصولی رو بخوایم بفروشیم ، با شرکت سازنده قرار داد می بندیم و از آنها لایسنس می گیریم.
با توجه به اینکه ایران با مشکل پرداخت روبرو هست ، ما مجبور به اقدام این عمل هستیم.چون اجازه انتشار کامپوننت ها و ... غیر رایگان را بصورت رایگان نداریم ، بایستی اینکار را انجام بدیم تا تنها عزیزانی که علاقه مند هستند خریداری کنند.البته این مقدار از هزینه ای که دیگر شرکت ها دریافت می کنند واقعا ناچیز هست و مطمینن کاربران راضی خواهند بود.

همچنین یکسری پکیج های رایگان در حال راه اندازی هست ، همچون جومفا خبری ، جومفا آموزشی و ... که اینها کامل عمومی و رایگان خواهند بود.

در ارتباط با واریز وجه به حساب جومفا ، این عمل زیاد با عقاید من جور در نمیاد ( چون در ایران هستم و کار اپن سورس انجام می دم) ، به همین دلیل کار را بصورت جدی تر انجام می دیم و بصورت آزمایشی.

با این حرکت ما ، ما می می تونیم بیش از ۱۰۰ شغل در ایران را سازندگی کنیم.و سعی ما این هست طراحان ایرانی را به این سمت راهنمایی کنیم تا قدرتشون رو ثابت کنند و بتونند واقعا از کارشون لذت ببرند

موفق باشید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

سید مصطفی زرگران, joomluser1

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است

-----------------------------------------------------------------------------------
  جهت دانلود فایل و استفاده بهتر از انجمن حتما بایستی عضو شوید.

وبلاگ شخصی من ( مصطفی علوی نیک) در جومفا

----------------------------------------------------------------------------------
مجتبی عابدی پور
مدیر بخش دانلود (دریافت فایل) جومفا
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 928

تشكر
-اهدا شده: 62
-دريافت شده: 315

جوملای فارسی فقط جومفا

« پاسخ #9 : 05 مرداد 1387,ساعت 08:30:31 »

با اجازه آقای علوی نیک و بگم گفته های من ربطی به مخالفت سیاسی و یا مذهبی اصلا نداره
مدتی پیش عمومی شروع به جمع آوری محصولات ویدئویی و نرم افزاری غیر مجاز و منتظر شده بر خلاف قانون کپی رایت از بازار نمود. هر چی در مغازه ای رایتی بود ضبط می کردند. می دونید چطوری تشخصی می دادند؟ اینطوری که هر سی دی که سیلور و به قول معروف استمپی بود اونا رو می گفتند اصل و هر کدوم که رایتی و لیبل چسبی بود می گفتند رایتی. جالب اینکه برای نرم افزار های خارجی هم همینگونه اعمال می کردند. یعنی ممکن بود مجموعه نرم افزارهای گرافیکی adobe توسط شرکتی در ایران پکیج و منتشر شده بود حال اگه اون سی دی نقره ای یا همون استمپی بود که اصل می گرفتند و اگه نبود غیر اصل 4 4 4 4 4 واقعا خنده دار نیست.
شرکتی رو دیدم که پکیج نرم افزاری زده بود و کپی رایتش رو هم نوشته بود به نام خودش و پیگرد قانونی رو هم وصله اون اما برای تبلیغات اون نوشته بود" آیا می دانید نرم افزارهای این مجموعه بیش از 1000000 دلار قیمت دارد"
برخی مراجع عظام هم فتاوی صادر نموده اند که استفاده از کپی شده غیر قانونی محصولات نرم افزار شرکتهای ایرانی مسئولیت شرعی و حرام است. اما برای محصولات خارجی مشکلی ندارد.
نمی دونم مگه از حقوق بشر که بگی مدیریان و صاحبان شرکتهای خارجی بشر نیستند و شرکتهای ایرانی هستند؟
نه به نظر من کپی رایت تا وقتی در ایران به این صورت و یک طرفه باشه معنی نداره. هیچکی و هیچ جایی از اون پیروی نمی کنند.
کافیه محصولات جومفا رو یک شرکت دیگه سیلور بزنه و با پکی بده بیرون همه می گن اورژیناله....
خارج شده است

دقت داشته باشید که همیشه سیستم روشنه و به ظاهر هستم ولی بدونید که یکی دو کیلومتر اون طرفترم. پس فکر نکنید هستم و جواب نمی دم.
برترینهای مدیریت محتوا
http://www.almascms.ir
سید سبحان بطحایی
مدیر بخش راهنمای ( راهنمای و ویکی ) جومفا
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 267

تشكر
-اهدا شده: 36
-دريافت شده: 32

در خدمتم

« پاسخ #10 : 05 مرداد 1387,ساعت 10:02:02 »

به نظر من کار مراجع درست است ما ابتدا باید بتوانیم از پس نرم افزار داخلی بربیاییم بعد خارجی
برای موضوع سیلور سیدی و .........شما دلیلی دارید ؛مدرکی.............؟؟؟؟؟؟؟ 100
بعد هم شرکت خارجی نمی آید بنویسد رایت کنید راضی نیستم ولی شرکت داخلی می نویسه و چون نوشته کاری نمی شه کرد.
اما رایت سیدی خارجی دیگه به وجدان ربط داره
خارج شده است

با آپلود سنتر ایرانیان دیگر نیازی به راپید شیر و ... نیست

www.iranianup.co.cc

وبسایت فناوری اطلاعات ایران
www.tii.ir

microkia
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 174

تشكر
-اهدا شده: 78
-دريافت شده: 8

« پاسخ #11 : 05 مرداد 1387,ساعت 13:12:43 »

نقل قول
قالب سایت خودشونو نتونستن فارسی کنن. اونوقت این چی از آب درومده خدا می دونه 4
خداییش قالب های جوملارت مخصوصا قالب های جدیدش خیلی بد فارسی میشن
در مورد کپی رایت هم
چرا خودمون رو گول می زنیم
همه ما به نوعی داریم کپی رایت رو نقض می کنیم
خارج شده است
مجتبی عابدی پور
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تشكر

جوملای فارسی فقط جومفا

« پاسخ #12 : 05 مرداد 1387,ساعت 13:39:53 »

دوست عزیزم: من برای اون انتخاب سی دی ها که سیلور رو اورژینال حساب می کردند مدرک دارم. مغازه یکی از دوستانم بود. کسانی که برای اجرای قانون کپی رایت اومده بودند به خدا که خودشون نمی تونستند سی دی کپی و رایت رو تشخیص بدند.
نمی دونی چند روز پیش چی شد. یه نفر یه نرم افزار می خواست و گیر داده بود که اصل بدین و دوستم هم یه پک دار بهش داد و اونم تاکید داشت این اصله آخه مسئولیت شرعی داره. من گفتم اصل می خواین براتون میارم فکر می کنم 50 دلاری در بیاد و اون گفت نه پس این اصل نیست نمی خوام گفتم پس برات بیارم می گه نه گرونه. گفتم پس اینو بردار و اونم گفت مشکل شرعی داره. پرسیدم ویندوز روی سیتستمت رو چند گرفتی گفت 2 هزار تومن گفتم می دونی اصلش چنده. گفت نه گفتم 250 دلار و تو داری کار حرامی می کنی.... گفت به من ربطی نداره اون کسی که گرفتم نباید می داد.و اون اشتباه کرده....
پس ببینید دوستان در وایع هر کی توی ایران داره به بهانه ای برای خودش کلاه شرعی درست می کنه. اون مراجع که گفته اند نقض کپی رایت ایران حرام و خارج کشور صحیح بهشون فرمودند که اگه بگی نقض نرم افزارهای خارجی هم حرام پس باید میلیاردها دلار فقط برای ویندوز ادارجات بدیم پس بی خیال.....
این رسم کپی رایت در ایرانه پس تا زمانی که اینطور نگرشی رو خودمون داریم به نظر من کپی رایت در ایران معنی نداره..... اصلا معنی نداره.........
خارج شده است

دقت داشته باشید که همیشه سیستم روشنه و به ظاهر هستم ولی بدونید که یکی دو کیلومتر اون طرفترم. پس فکر نکنید هستم و جواب نمی دم.
برترینهای مدیریت محتوا
مجتبی عابدی پور
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تشكر

جوملای فارسی فقط جومفا

« پاسخ #13 : 05 مرداد 1387,ساعت 13:52:32 »

نقل قول
قالب سایت خودشونو نتونستن فارسی کنن. اونوقت این چی از آب درومده خدا می دونه 4
خداییش قالب های جوملارت مخصوصا قالب های جدیدش خیلی بد فارسی میشن
در مورد کپی رایت هم
چرا خودمون رو گول می زنیم
همه ما به نوعی داریم کپی رایت رو نقض می کنیم

این درسته که همه ما کپی رایت رو نقض می کنیم و خودش یه نوع دزدیه..... باید بریم توی مرکز شهر بگیم ما دزدیم؟؟؟؟؟
اینجا قوانین خاص خودش رو داره اگه من و شما نخواسته باشیم به قوانین این محل احترام بگذاریم کی بزاره؟؟؟
خارج شده است

برترینهای مدیریت محتوا
مرتضی غروبی
تیم جدید جومفا
كاربر حرفه اي
*
آفلاین آفلاین

تشكر

هنر آموز

« پاسخ #14 : 05 مرداد 1387,ساعت 14:07:34 »

ببین عزیزان من : برخی چیزا در قبال قبول آنها تعهد می اره ، و چون این قوانین کپی رایت و .... قانون بشری هست پس اگه جایی تصویب بشه باید رعایت کرد اگه جایی تصویب نشه الزامی تو رعایتش نیست ، من جریان NPT  رو مثال زدم  اونهایی که امضا نکرده اند راحت همه کار می کنن ولی اونهای که امضا نکرده اند باید جواب پس بدن . مثل ما
ما فعلا قانون کپی رایت و امضا نکرده ایم ، نگران اون ضرر اونها هم نباشین چون اگه تجارت جهانی رو وارد بشیم خیلی از این کالاها و مواد اولیه ایی که 3 یا 4 برابر برامون می فروشن ارزون می خریم ، حالا نرم افزار ارزون می گیریم ولی قطعات هواپیما و .... رو 10 برابر گرون تر ، پس فعلا هیچ محجوریتی برا ما نداره.
خارج شده است

دکتر علی شریعتی
joomla جوملا فارسی

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 ... 5   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :