امروز 1 شهریور 1393, 05:08 (ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است)

اطلاعیه های جدید

ممکن است در دسترسی به بعضی از امکانات وب سایت با مشکل مواجه شوید.لطفا مشکلات را به joomfa@gmail.com ارسال نمایید تا رفع گردد.
توجه : تمامیه آواتار های شخصی کاربران حذف گردید.لطفا مجدد آواتار خود را پس از ورود ، با کلیک بر روی این متن بارگزاری نمایید.





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 مطلب ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيام
مطلبارسال شده در: 22 آبان 1388, 00:37 
نماد کاربر
حاضر نیست

تاريخ عضويت: 14 اسفند 1387, 21:45
مطالب : 5496
محل سکونت: مهدی آباد
آقای علوی نیک این قضیه cms ایرانی چیه؟
یکی دو تا مطلب در بارش خوندم ، قراره اوپن سورس باشه ؟
اصلا چنین چیزی هست ؟
البته نمی خوامبحث رو منحرف کنم ها !
اگرفکر می کنید بحث قراره منحرف بشه بگید تا یه تاپیک جدید بزنم و بحث کنیم .

_________________
موفق و سربلند باشید.


گزارش نوشته نامناسب
بالا
 مشخصات  
 
مطلبارسال شده در: 22 آبان 1388, 00:48 
حاضر نیست

تاريخ عضويت: 22 آبان 1388, 13:34
مطالب : 5
آفا واقعا ممنون.
نه از این کارای کپی برداری نمی کنم!!!!

شاید خودم یه کارایی کردم . ولی از خود جوملا نه !!


گزارش نوشته نامناسب
بالا
 مشخصات  
 
مطلبارسال شده در: 22 آبان 1388, 00:58 
نماد کاربر
Site Admin
حاضر نیست

تاريخ عضويت: 27 اسفند 1385, 00:44
مطالب : 6897
محل سکونت: تهران
djtrex نوشته است:
آفا واقعا ممنون.
نه از این کارای کپی برداری نمی کنم!!!!

شاید خودم یه کارایی کردم . ولی از خود جوملا نه !!


جوملا اپن سورس است و استفاده از ایده های آنها مانعی نداره.

حتی تغییر نام جوملا نیز در صورتی که هویت اصلی جوملا حذف نشود ایرادی ندارد.

قوانین gnu اینا رو میگه.

ولی در صورتی که می خواهید یک cms ایرانی طراحی کنید پیشنهاد می کنم ابتدا وارد جوملا بشید و با ما همکاری کنید.تا یکسری مسایل کاملا دستتون بیاد.سپس با همین تیم نیز می توانید این کار را به نتیجه برسونید

موفق باشید

_________________
ثبت نام دوره های آموزشی جوملا پیشرفته و طراحی وب آغاز شد.۲۰درصد تخفیف ویژه برای ماه مرداد .
آموزش جوملا فارسی
آموزش طراحی سایت


گزارش نوشته نامناسب
بالا
 مشخصات  
 
مطلبارسال شده در: 7 شهریور 1391, 11:00 
حاضر نیست

تاريخ عضويت: 2 اسفند 1389, 11:15
مطالب : 8
من این تغییر کدهایی که فرمودید رو انجام دادم
دستتون درد نکنه
اما اولا که یه { جا مونده بود که خودم گذاشتم
ولی
مشکل بعدیش اینه که این ارورو میده


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\QBTO1.5.25-Stable-Full_Package\libraries\joomla\html\html\select.php on line 68

اگه میشه راهنماییم کنید ممنون


گزارش نوشته نامناسب
بالا
 مشخصات  
 
نمايش مطالب از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 مطلب ]  برو به صفحه قبلي  1, 2



چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در این انجمن: هیچ کاربری حاضر نیست و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد مطالب خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد مطالب خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي ضمیمه در اين انجمن ارسال کنيد

انتقال به:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
ترجمه فارسی توسط انجمن جومفا
phpBB SEO